(818)657-7220
info@ttt-aviation.com

Webinar

Ta flygtillståndsteori på ett nytt sätt!


Onlinebaserad undervisning använder den senaste tekniken och ett effektivt sätt att lära sig flygteori! Få online-föreläsningar var du än är, allt du behöver är en dator, en nätverksanslutning och ett headset! Undervisning via video motsvarar sittande i ett klassrum. Under ledning av erfarna flyginstruktörer på TTT-Aviation kommer du att få en solid grund i teorinutbildning för din framtida flygkarriär, vare sig det gäller hobby eller professionell flygning.

Hur sker teorin om flyglicensutbildning?
Teorin lärs ut på Internet som en webinarbaserad undervisning. Webinar undervisning liknar klassrumsundervisning där du kan följa en lärarlärd lektion från din egen dator. All undervisning sker i realtid, vilket gör lärarens video, text och interaktiva presentationsmaterial till en sömlös helhet. I praktiken är ett webbinarium en onlineföreläsning som sker i realtid.

Interaktivitet och realtid möjliggör tvåvägsinteraktion; läraren kan ställa frågor till alla personer som deltar i webbinariet. Deltagarna kan igen ställa frågor och kommentarer via chattmeddelanden till webinarläraren. Små webinargrupper tillåter också muntliga frågor för läraren. För föreläsningar i webbseminarier kommer elektroniskt föreläsningsmaterial att delas ut i förväg till deltagarna.

När hålls webbseminarier?
Det finns flera kurser per år. Så du kan börja när du vill, även under kursen. Föreläsningar ges enligt ett fördefinierat schema. Om du inte kan delta i ett webinarium kan du delta i nästa föreläsning om detta ämne. Varje föreläsning kommer också att spelas in, inspelningarna kan ses senare om du vill upprepa lektioner. Du kan också kompensera för din frånvaro genom att lyssna på en inspelad föreläsning och göra ytterligare uppgifter.

Hur engagerar jag mig i ett webinarium?
Det är lätt att engagera sig i ett webbinarium! Innan lektionen börjar får du ett e-postmeddelande med en länk för att registrera dig för föreläsningen via webinariet. Vi rekommenderar att du loggar in redan 15 minuter innan föreläsningen börjar så att eventuella problem kan lösas innan lektionerna börjar. Kom ihåg att om du har problem med att logga in kommer vår kunniga personal gärna att hjälpa dig via telefon.

Vad krävs för att delta i ett webinarium?
För att gå på webbkursen behöver du:
• En fungerande PC eller MAC på din PC, surfplatta eller smartphone
• En internetanslutning som går med 5 mega / s eller mer och är stabil
• Datorhögtalare eller hörlurar för att lyssna på en webbföreläsning
• Mikrofon- eller headsetkombination för att delta i konversationen
• Penna och anteckningsbok för anteckningar
• Lektioner framför dig inkluderar förlevererade material <

TTT-Aviation erbjuder webbseminarier möjlighet att studera:
Den teoretiska delen av LAPL
Den teoretiska delen av den privata pilotlicensen (PPL)
Night Flight Theory (NF)

Köp PPL / LAPL-teorier som används med webbseminarier från webbutiken

Kontakta oss och uttryck ditt intresse för webinaret!