(818)657-7220
info@ttt-aviation.com

PRISLISTA

Priserna gäller från 5 juli 2019 för tjänster levererade i Finland. Priserna inkluderar 24% finsk moms om inget annat anges. Slutliga kontraktspriser kan variera baserat på växelkurser, tidigare erfarenhet och kundbestånd och scheman. Observera att vissa kurser kan ha särskilda villkor och / eller förutsättningar. Betalning kan göras i avbetalningar när kursen fortskrider.

Demonstrationskurser för flygutbildning

Professionalla pilot träning

TEORI TRÄNING

Du kan köpa teoripaket direkt från webbutiken! Du kommer att få tillgång till kursmaterialet direkt efter köpet.

INDIVIDUELL FLYG OCH TEORTIMMAR

PRIVAT PPL (A) OCH LJUS LUFTFARTYG (A)

Tidigare PPL- och LAPL-kurser kräver inte tidigare flygupplevelse.

UTVIDGNING AV CERTIFIKAT OCH ANDRA TIDLIGT UTBILDNING

Dessa timpriser gäller för olicensierad utbildning (t.ex. uppfriskningsflyg och skillnadsträning) när kunden har ett giltigt betyg för aktiviteten i fråga och utbildningen inte syftar till en ny klassificering eller licens.

Förnyelse av kvalifikationer och omvandlingar

Om ditt betyg har löpt ut behöver du en personlig träningsplan för att förnya den, för vilken vi debiterar dig 190 $. Om du har en icke-EASA-licens som du vill konvertera till en EASA-licens behöver du ett konverteringsutbildningsprogram, för vilket vi debiterar dig 450 dollar. All licensierad undervisning omfattas av villkoren i denna kod. enhetskostnaden för motsvarande kurs enligt den utbildningstyp som ska fastställas i den personliga utbildningsplanen i början av utbildningen både vad gäller undervisning och flyguthyrning.

Aircraft Leasing

Dessa flyguthyrningar är gratis. Priserna inkluderar bränsle och försäkring. Inga inträdes- eller medlemsavgifter. Flyguthyrning faktureras på grundval av lufttid plus en fem (5) minuters taxirulle, oavsett den faktiska taxitiden.

SPECIALUNDERVISNING

ANMÄRKNINGARAlla kurser inkluderar flyg, bränsle, försäkring och landningsavgifter, undervisningsmaterial och studiematerial. Aero-medicinsk undersökning och licensiering betalas direkt till Medical Center och Trafi. Tredjepartspriser kan variera och är inte TTT-Aviation.

Alla kurser är skräddarsydda för kunden. Begär en offert som passar dig eftersom priset inte bara påverkas av en mer exakt uppdelning av timmar utan också av din tidigare kunskap och licens. Glöm inte att öka kostnaden för teori eftersom du sänker kostnaden för hela utbildningen.

Om inte ett separat träningsavtal undertecknas, kommer alla reservationer för flygplan och instruktörer att omfattas av TTT-Aviation: s allmänna boknings-, försäljnings- och leveransvillkor.

Fakturering mer € 15 gäller om abonnenten endast efter den första fakturan skickar att fråga olika referensinformation, en ny faktura eller faktureras liksom varje faktura en tredje part, vars betalning kunden vill åter genom TTT-Aviation – vänligen betala sig direkt till sin faktura Trafi och avgifter till revisorer, tack!