(818)657-7220
info@ttt-aviation.com

TTT-FÖRVALTNINGSTJÄNSTER

Vill du få ditt eget flygplan men undrar hur du kan hantera allt underhåll?

TTT-Aviation kan hjälpa dig när du vill:

• En enhet som kontinuerligt övervakar och rapporterar regelbundet om ditt flygplan
• Du vill minska kostnaderna för att underhålla ditt flygplan genom att erbjuda det till exempel att hyra till ett flygbolag utöver ditt eget bruk
• Minimera avkastningen på ditt flygplan även om du använder flygplanet mindre ofta

   
   
   

 

TTT Management Services

Administrativa tjänster

Detta alternativ är tillämpligt i fall där ett flygbolag är avsett att vara ägare av flygplanet när aktieägarna äger aktierna. Vi rekommenderar det här alternativet för flerpersonsflygplan och på detta sätt kommer du att kunna dra av moms på köp av flygplanet samt på underhåll och inköp. TTT: s bakgrund har skapat många företag under åren och varit i ledning, så vi kan också hjälpa till att starta ett flyginvesteringsbolag.

Tjänsten inkluderar:

Administrativa tjänster för kommersiellt bruk

Om du vill att ett flygplan som du äger ska generera ytterligare inkomster för dig eller för att få det som en investering för dig, kan TTT-Aviation hjälpa dig att tjäna intäkter genom hyror och sänka kostnaderna genom att tillhandahålla flygplanet för kommersiellt bruk.

Tjänsten inkluderar:

1. Bildande och registrering av ett aktiebolag
2. Administrativa tjänster som krävs enligt lag (regelbundna möten, bokföring, finansiella rapporter, andra skattefrågor).
3. Andra möten efter behov
4. Ordna försäljning och köp av aktier och utarbeta regler för vem som kan köpa och sälja aktier (t.ex. prioritering till andra ägare)
För en sådan kommersiell tjänst debiterar vi en liten fast avgift på 90 euro / månad plus 9% av rätt faktureringsbelopp.

Vi tillhandahåller också tekniska tjänster

  1. Hyra ett flygplan enligt önskade kriterier. Vi har gjort hyresavtal så att vi kan råda dig att undvika fallgropar.
  2. Vi tillhandahåller hyresgästen nödvändig utbildning i teori och flygträning för att säkerställa att flygplanet alltid är i goda händer. Dessutom kan vi skapa checklistor, flygförberedande papper och standardoperationsprocedurer (SOP) för flygplanet för att öka säkerheten.
  3. Vi tillhandahåller ett elektroniskt flygreservationssystem som gör spårning, fakturering och övervakning av flyg enkelt. TTT Dispatcher ordnar också bokningar för dig per telefon.
  4. Vi tillhandahåller flygförberedande faciliteter och faciliteter för uthyrning för att tillhandahålla en omfattande service.
  5. Avräkning av enskilda hyresgästbetalningar till ett månatligt bankkonto.
  6. Övervaka flygtimmar, upptäcka fel och rapportera till CAMO. Elektroniska dataöverföringar är också framgångsrika för schemaläggning av underhåll.
13

Vi erbjuder en omfattande lösning som inkluderar:

• Val av flygplanstyp
• Utforska alternativ (nya, begagnade flygplan från Finland och utomlands)
• Kontrollera flygplanet för papper, bakgrunder och flygplanets fysiska tillstånd på plats
• Köpsprocess, import av flygplanet, registrering med önskat ID
• Konkurrenskraftig budgivning och arrangemang för flygplanssäkerhet
• Arrangera flygunderhåll och tidskontroll och utforska alternativ
• Flygplan, tvätt och vaxning av flygplan, tankning (vi kan till exempel tillhandahålla en tjänst som håller flygplanet tankat och tvättat hela tiden och är direkt redo för avresa hela tiden)
• Vi tillhandahåller tankningstjänster dygnet runt från Helsingfors-Malmi med miljövänligt Hjelmco 91/96 UL flygbränsle
• Vi tillhandahåller också teoretisk och flygträning för dig eller de piloter du väljer
• TTT-Aviation erbjuder också kreditpiloter som du kan använda som säkerhetspilot för dina egna flyg eller för att njuta av din resa
TTT-Aviation tillhandahåller en komplett lösning för flygplanskontroll. Vi strävar efter att undvika fina villkor och säger tydligt till våra kunder vad de ska beakta och på vilket sätt. Kostnadsbesparingarna är betydande när du kan undvika problem i förväg och inte behöver lösa dem efteråt.

Välj det alternativ som passar dig bäst och be oss om ett pris. Vi strävar generellt efter omfattande paketpriser, även om fakturering per timme också är möjlig om du så önskar.

 

 

Du kan köpa direkt från nätbutiken:

TTT Aircraft Management Services

Airplane Acquisition Consulting

Tekniska tjänster som tillhandahålls av nätbutikenEller kontakta oss och ordna ett plan eller dela åt dig!

 

   
   
   

Är ditt plan till salu?
Vi letar ständigt efter flygplan för våra kunder. Vi ordnar köp av flygplanet på uppdrag av våra kunder. Oavsett om de är individer eller företag.
I synnerhet letar vi efter följande typer av flygplan:
Cessna 152
Cessna 172