(818)657-7220
info@ttt-aviation.com

ÖVRIG UTBILDNING

 

TTT-Aviation är en dynamisk flygskola som arbetar 24/7/365 med kundfokus. Genom våra partners kan vi tillhandahålla praktiskt taget alla typer av flygträning. Oavsett om det rör sig om en enda kurs eller en begäran om flera personer, organiserar vi den på nyckelfärdig basis. Oavsett om du behöver markträning, markträning, flygträning, licensförnyelse, licensomvandling eller utbildning för en ny typ av flygplan eller tillbehör, kommer TTT-Aviation att göra jobbet. Kontakta oss så ger vi dig en anpassad offert och vi tar hänsyn till dina önskemål.

Om du behöver utbildning för att hyra ett flygplan efter din träning lyckas du genom oss, oavsett om du vill ta en affärsresa eller en fritidsresa med flygplan. Inga långa bokningsköer eller 100 användare under högsäsong för att säkerställa att du får flygplanet när du behöver det. Vi erbjuder omvandlingsträning för olika glashytter, utdragbara landningsutrustningar, diesel- eller Rotax-motorer. Dessutom tränar Cessna, Piper, Diamond, Cirrus de vanligaste typerna av flygplan.

När du behöver lära dig mer om att flyga TTT-Aviation är din biljett till himlen för den underbara flygvärlden. Du kan titta närmare på våra utbildningar nedan.

 

_PAS7930-Edit (1)

Första flyg till skolan

På din första skolflyg kommer du att utforska världen att flyga själv. Om eleven går vidare till licensutbildning kan den första flygningen godkännas till förmån för eleven i en flyglektion!

Läs mer

flying-173776_1920

Distansundervisning

TTT-Aviation är det första företaget i Finland och Europa som erbjuder möjligheten att studera den teoretiska delen av en privat pilotlicens på företagets egen distansutbildningsportal.

Nu kan du studera var du än är.

Läs mer

cessna-2644055_1920

Bli pilot med webbseminarier

Onlinebaserad undervisning använder den senaste tekniken och ett effektivt sätt att lära sig flygteori! Få online-föreläsningar var du än är, allt du behöver är en dator, en nätverksanslutning och ett headset! Undervisning via video motsvarar sittande i ett klassrum.

Läs mer

chris-leipelt-4UgUpo3YdKk-unsplash

Night Flying Rating, NF

Nattcertifiering är ofta nästa steg efter att du först fått PPL (Private Pilot License). Du bör ta en kort teorikurs på en dag och ta minst 5 skolflyg på natten. Flygtestet behövs inte utan bara utbildning. Nattcertifiering upphör aldrig.

Läs mer

falcon-2382565_1920

Språkfärdighetsmarkering

Du behöver det engelskspråkiga certifikatet som krävs av International Civil Aviation Organization (ICAO) när du flyger utomlands, använder engelska i radiotelefontrafik i Finland eller använder IR.

Kom och ta oss för ett språktest eller ytterligare utbildning i flygengelska.

Läs mer

03

Refresher- och repetitionsutbildning

TTT-Aviation kommer att göra den extra repetitionen för dig enligt dina önskemål.

Läs mer

_PAS7930-Edit (1)

SEP repetitionsskolflygningar

Är din SEP-kvalifikation upphör? Vi förser dig med en uppfriskningsflyg där du kan lära dig nya saker från en erfaren flyginstruktör.

Läs mer

_PAS7880

Ikraftträdande av giltiga licenser eller betyg

Är din behörighet upphör eller håller på att löpa ut? Är din licens upphört och du vill ha den tillbaka
Himlen? Vi ordnar pappersarbete åt dig, bokar ett flygplan, en pilot och ordnar nödvändig uppdateringsutbildning med hänsyn till din tidigare flygupplevelse.

Läs mer

f15-2786096_1920

Konverteringsutbildning för militära piloter

Har du flygt i militären och vill ha en civil också? TTT-Aviation tar hand om nödvändig utbildning och vi har också tidigare militära piloter som flyginstruktörer så vi vet exakt vad du behöver.

Läs mer

airplane-562590_1920

Glass Cockpit Training

Vi erbjuder också EFIS och Garmin G1000 Glass Cab Training. Vi organiserar utbildning efter dina behov, med hänsyn till tidigare erfarenheter.

Läs mer

007

Skillnaden Training

Du kommer att lära dig att använda en viss typ av flygplan eller modell, eller så får du skillnadsträning på ett flygplan av olika märken eller modell. Vi utformar kursen enligt dina önskemål. Du kan ta kursen med ditt eget flygplan eller med oss.

Läs mer

airplane-562589_1920

ATPL Theory Refresher Course

Har du redan studerat ATPL-teorier men vill ändå klargöra de oklara frågorna och vill bestå
Slutprov eller har du tränat ett tag och vill påminna dig om de viktigaste sakerna.

Läs mer

_PAS7880

Introduktionsflyg

En introduktionskurs är ett enkelt sätt att bekanta sig med motorflyg. Du kommer att kunna flyga ett flygplan med en flyginstruktör och lära känna flygplanen och flygverksamheten i vår flygskola. Du behöver inte ett läkarintyg och du behöver inte genomföra en licenskurs innan du lär dig om sporten.

Läs mer

cockpit-2576889_1920

Coachingutbildning för flygintervjuer

Flygbolag runt om i världen gör urvalstester och intervjuer för att välja framtida talang. Vi erbjuder coachningsträning för flygintervjuer, både psykologiskt och i form av simuleringsövningar. Dessutom, när du berättar för vilket företag du söker, kan vi få den bästa personen som kan guida dig genom ditt jobb och vad du ska vara särskilt uppmärksam på och vad du ska se upp för.

Läs mer

falcon-2382565_1920

Tjänster till luftfartsoperatörer

Vi hjälper luftfartsoperatörer i olika luftfartsrelaterade frågor. Se våra tjänster för flygoperatörer.

Läs mer