(818)657-7220
info@ttt-aviation.com

TTT-Aviation

Laadukasta lentokoulutusta
oman aikataulusi mukaisesti

TTT-Aviation on vuonna 2009 perustettu suomalainen lentokoulu.

Haluamme toimia suunnannäyttäjinä suomalaisessa ilmailussa, tarjoamalla laadukasta lentokoulutusta kustannustehokkaasti asiakkaan ehdoilla
unohtamatta kuitenkaan ympäristöystävällisyyttä.
Toimintamme kulmakivet ovat seuraavat:

1. Hyvä asiakaspalvelu


Kaiken toimintamme keskiössä on aina itse asiakas.
Tämä tarkoittaa suoraa ja rehellistä yhteydenpitoa sekä toiminnan läpinäkyvyyttä. Hinnoittelumme on selkeää, ilman piilotettuja lisäkustannuksia. Koulutusaikataulut räätälöidään aina sinun tarpeidesi mukaan. Tarjoamme opetusta niin arkisin kuin viikonloppuisin. Lisäksi koko koulutuksen ajan asiakas voi esittää ideoita asiakaspalvelun kehittämiseksi. Haluamme jatkuvasti kehittää asiakaspalveluamme.

2. Laadukas koulutus


Tarjoamme asiakkaille laadukasta ja lentoturvallista lentokoulutusta, olipa kyseessä sitten ensimmäinen askel lentäjän ammattiin tai tähtäimessä lentoharrastus.
TTT-Aviationin laadukas koulutus muodostuu muun muassa seuraavista asioista: laadukkaat opetusmateriaalit, viimeisimmät tekniikan käyttö koulutuksessa, hyvän ja turvallisen ilmailutavan opettaminen sekä laadukkaat lentokoneessa käytettävät apuvälineet. Laadukas koulutus on mielestämme olennainen asia lentämisessä. TTT-Aviationin lennonopettajat ja henkilöstö käyvät koko ajan lisäkoulutuksissa ja päivittävät osaamistaan, jotta voivat tarjota sinulle parhainta mahdollista opetusta.

3. Turvallinen lentokalusto


TTT-Aviationin käyttämät lentokoneet koostuvat Cessna-kalustosta.

Kyseisillä konetyypeillä on maailmassa koulutettu maailman eniten. Olemme halunneet alusta lähtien valita oppilaalle turvallisen lentokaluston, jolla lentämisen opettelu on erittäin turvallista. Turvallisen lentokaluston lisäksi käyttämämme lisävälineet lisäävät lentoturvallisuutta olennaisesti. Näistä voidaan mainita muun muassa: häkäilmaiset kaikissa lentokoneissa, vetoaisan käyttö lentokoneen liikuttelussa, sakkausvaroittimen testausväline, lentokoneiden siipipussit ja lämmittimet ulkona säilytettäessä.

TTT-Aviationin lentokaluston kaikki huollot tekee EASA-määräykset täyttävä lentokonekorjaamo. Kaluston käytön suhteen on nollatoleranssi eli jos joku asia ei ole kunnossa niin se korjataan ensin ja sitten vasta lennetään. Oppilaat ja opettajat kertovat suoraan havaitsemistaan puutteista.

4. Ammattilentäjinä toimivat lennonopettajat


TTT-Aviationin lennonopettajina työskentelevät ovat myös ammattilentäjiä.
Tämä tarkoittaa asiakkaan kannalta sitä, että opit turvalliset menetelmät ja käytännnöt niin lennonvalmistelussa kuin lennolla. Tämä tarkoittaa ammattimaista tapaa laatia painolaskelmat, suoritusarvolaskelmat, tarkastaa säät, tarkastaa tuulikomponentit ennen lennolle lähtöä sekä ammattimaisen tavan tarkastaa lentokone ja käyttää tarkastuslistoja. Lisäksi lennolla käytetty radiofraseologia ja muut toimintatavat esimerkiksi lentopolttoaineen kulutuksen seuranta noudattavat isojen lentoyhtiöden mallia. Liki kymmenen oppilastamme on jo opiskellut tai opiskelemassa ammattilentäjäksi.


TTT-Aviation uskoo vahvasti, että oppiminen on jatkuva prosessi. Tämä tarkoittaa jatkuvaa itsensä kehittämistä ja uusien asioiden opettelua. Opetamme oppilaillemme jo alusta lähtien että he tulevat ylläpitämään ja kehittämään osaamistaan. Lisäksi lentoturvallisen asennemaailman omaksuminen alusta lähtien tärkeää. Opetamme että turhia riskejä ei kannata ottaa vaan pelata asiat varman päälle. Muutamia asioita mainitaksemme, esimerkiksi tarkastamalla lentokoneen huolellisesti voi huomata ongelmat ennen lennolle lähtöä, tarkastamalla huolellisesti säät ennen lentoa ei ajaudu huonoihin säihin ja varaamalla riittävästi lisäpolttoainetta ja suunnittelemalla vaihtoehtoisen toiminnan jo etukäteen mikäli sää sattuisi huononemaan lisäävät turvallisuutta olennaisesti.