(818)657-7220
info@ttt-aviation.com

MUU KOULUTUS

 

TTT-Aviation on dynaaminen lentokoulu joka tekee toimintaa asiakaslähtöisesti 24/7/365. Yhteistyökumppaniemme kautta voimme tarjota käytännössä kaikentyyppistä lentokoulutusta. Olipa kyseessä yksittäinen kurssi tai monen henkilön koulutustoive niin järjestämme asian avaimet käteen periaatteella. Olipa koulutustarve maakoulutus (ground training), lennonopetus, lupien uusiminen, lupakirjamuunnokset tai koulutusta uuteen konetyyppiin tai lisälaitteisiin TTT-Aviation hoitaa homman. Ole yhteydessä meihin ja annamme sinulle räätälöidyn tarjouksen ja huomioimme toiveesi.

Mikäli sinulla on koulutuksen saatuasi tarve vuokrata lentokonetta niin sekin onnistuu meidän kauttamme halusitpa hoitaa työmatkan tai vapaa-ajan reissun lentokoneella. Ei pitkiä varausjonoja eikä 100 käyttäjää parhaana sesonkiaikana joka takaa että saat lentokoneen käyttöösi silloin kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Tarjoamme muuntokoulutusta erilaisiin lasiohjaamoihin, sisäänvedettäviin laskutelineisiin, diesel tai rotax moottoriin. Lisäksi yleisimpien konetyyppien koulutukset Cessna, Piper, Diamond, Cirrus onnistuvat kauttamme.

Kun sinulla on tarvetta oppia lisää lentämisestä TTT-Aviation on matkalippusi taivaalle ilmailun ihmeelliseen maailmaan. Voit tutustua alla paremmin tarjoamiimme koulutuksiin.

_PAS7930-Edit (1)

Ensimmäinen koululento

Ensimmäisellä koululennolla pääset tutustumaan lentämisen maailmaan ihan itse. Mikäli oppilas jatkaa lupakirjakoulutukseen, ensimmäinen koululento voidaan hyväksyä oppilaan eduksi yhtenä lentotuntina!

Lue lisätietoja

flying-173776_1920

Etäopiskelu

TTT-Aviation tarjoaa ensimmäisenä Suomessa ja Euroopassa mahdollisuuden yksityislentäjän lupakirjan teoriaosuuden opiskeluun yhtiön omassa etäopiskeluportaalissa.

Nyt voit opiskella silloin kun sinulle sopii, ajasta ja paikasta riippumatta.

Lue lisätietoja

cessna-2644055_1920

Opiskele lentäjäksi Webinaarien avulla

Verkon kautta tapahtuva webinaareihin perustuva opetus hyödyntää viimeisintä tekniikkaa ja tehokas tapa oppia lentämisen teoriaa! Osallistu verkkoluennoille paikasta riippumatta, tarvitset vain tietokoneen, verkkoyhteyden ja kuulokkeet! Videokuvan kautta tapahtuva opetus vastaa samaa kuin olisit istumassa paikanpäällä luokassa.

Lue lisätietoja

chris-leipelt-4UgUpo3YdKk-unsplash

Yölentokelpuutus, NF (night flying rating)

Yölentokelpuutus on monesti seuraava askel kun olet ensin hankkinut yksityislentäjän lentolupakirjan (PPL). Sinun tulee käydä lyhyt yhden päivän teoriakurssi ja suorittaa vähintään 5 koululentoa yöllä. Lentokoetta ei tarvita vaan pelkkä koulutus. Yölentokelpuutus ei koskaan vanhene.

Lue lisätietoja

falcon-2382565_1920

Kielitaitomerkintä

Tarvitset kansainvälisen siviili-ilmailujärjerjestö ICAOn edellyttämän kielitaitomerkinnän englannin kielestä lentäessäsi ulkomailla, käyttäessäsi englannin kieltä radiopuhelinliikenteessä Suomessa tai käyttäessäsi mittarilentokelpuutusta.

Tule meille suorittamaan kielitaitokoe tai saamaan lisäkoulutusta ilmailuenglantiin liittyen.

Lue lisätietoja

03

Kertaus- ja lisäkoulutus

TTT-Aviation hoitaa lisäkertauksen sinulle toiveidesi mukaan

Lue lisätietoja

_PAS7930-Edit (1)

SEP-kertauskoululennot

Onko sinun SEP-kelpuutuksesi vanhenemassa? Järjestämme sinulle kertauskoululennon jossa voit oppia uusia asioita kokeneelta lennonopettajalta.Lentäminen on jatkuvaa uusien asioiden oppimista.

Lue lisätietoja

_PAS7880

Vanhentuneiden lupakirjojen tai kelpuutusten voimaan saattaminen

Onko kelpuutuksesi vanhentunut tai vanhenemassa pian? Onko lupakirjasi vanhentunut ja haluat takaisin
Taivaalle? Me järjestämme paperityöt puolestasi, varaamme lentokoneen, tarkastuslentäjän ja järjestämme tarvittavan kertauskoulutuksen huomioiden aikaisemman lentokokemuksesi.

Lue lisätietoja

f15-2786096_1920

Sotilaslentäjien muuntokoulutus

Oletko lentänyt armeijassa ja haluaisit saada myös lentää siviilissä? TTT-Aviation hoitaa tarvittavat lisäkoulutukset ja meillä on myös entisiä sotilaslentäjiä lennonopettajina joten tiedämme tarkalleen mitä tarvitset.

Lue lisätietoja

airplane-562590_1920

Lasiohjaamo-koulutus

Tarjoamme myös EFIS ja Garmin G1000 lasiohjaamokoulutusta. Järjestämme koulutuksen tarpeidesi mukaan huomioiden aikaisemman kokemuksesi.

Lue lisätietoja

007

Eroavaisuuskoulutus

Opit operoimaan tietyn tyyppisellä lentokoneella tai mallilla tai saat eroavaisuuskoulutusta eri malliseen tai varustelutasoltaan erilaiseen lentokoneeseen. Suunnittelemme kurssin toiveidesi mukaisesti. Voit suorittaa kurssin omalla lentokoneella tai meidän järjestämällämme.

Lue lisätietoja

airplane-562589_1920

ATPL teorioiden kertauskurssi

Oletko jo saanut ATPL-teoriat opiskeltua mutta haluat vielä selvennystä epäselviin kysymyksiin ja haluat läpäistä
Loppukokeet tai oletko saanut koulutuksen jo ajat sitten Ja haluat palauttaa mieleen tärkeimpiä asioita.

Lue lisätietoja

_PAS7880

Esittelylento

Esittelykurssi on helppo tapa tutustua purjelentämiseen. Pääset lentämään lentokoneella lennonopettajan kanssa ja voit tutustua kerhomme lentokoneisiin ja lentotoimintaan. Et tarvitse lääkärintodistusta, eikä sinun tarvitse sitoutua lupakirjakurssiin ennen lajiin tutustumista.

Lue lisätietoja

cockpit-2576889_1920

Valmennuskoulutus lentoyhtiöiden haastatteluun

Lentoyhtiöt ympäri maailmaa järjestävät valintakokeita ja haastatteluja valitakseen itselleen tulevaisuuden osaajia. Tarjoamme valmennuskoulutusta lentoyhtiöiden haastatteluun niin psykologisesti kun simulaattoriharjoitusten muodossa. Lisäksi kun kerrot mihin yhtiöön olet hakemassa voimme hankkia parhaan mahdollisen henkilön opastamaan sinua työpaikan saamisessa ja mitä asioita kannattaa erityisesti painottaa ja mihin kannattaa kiinnittää huomiota.

Lue lisätietoja

falcon-2382565_1920

Palvelut ilmailualan toimijoille

Autamme ilmailualan toimijoita useissa eri ilmailuun liittyvissä seikoissa. Katso palvelumme ilmailualan toimijoille.

Lue lisätietoja