(818)657-7220
info@ttt-aviation.com

GLASS-FLYGTRÄNING

TTT-Aviation tillhandahåller också EFIS och Garmin G1000 glaskabinträning. Många av våra studenter väljer den här utbildningen direkt efter examen, så att de kan flyga både tennmätare och glashytter. Dessutom är utbildningskostnaderna mycket billigare jämfört med att köra hela träningen med en glashytt. De flesta av de finska flygplanen är fortfarande utrustade med plåtmätare.

Den utbildning som vi tillhandahåller gör att du kan bli bekant med användningen av cockpiten i VFR och, om så önskas, i instrumentflygoperationer (IFR). Under utbildningen kommer du att lära dig hur du använder utrustningen optimalt och effektivt, hur du hanterar navigering, felsituationer, säkerhetsproblem och hur du hanterar problem runt om i världen för att förhindra att du gör detsamma.

Betoning av utbildning och den tid som läggs på det kan planeras med dig enligt dina mål, eftersom luftfartsbestämmelserna inte ställer några formella krav för kursen. Våra flyginstruktörer har flytt hundratals timmar på en glascockpit och kan berätta för dig de bästa praxis och tricks för hur du ska uppträda som en professionell i en cockpit. Efter kursen får du ett intyg om framgångsrik avslutning av teoretisk och praktisk utbildning.

Utbildningen är individuellt anpassad till dina färdigheter och mål och består i allmänhet av följande områden:

1. Klassrumsundervisning om G1000-funktioner och -funktioner (möjligt i privat eller liten gruppinstruktion under övervakning av en flyginstruktör / teoriinstruktör)
2. Träning med G1000 Simulator (övervakad och ensam hemma)
(3) Flygplan Flight Training (VFR). Om du vill ha djupare träning, inklusive instrumentflygregler (IFR)

Träningens längd beror på din tidigare erfarenhet och mål, från några timmar till några träningsdagar. Normalt inkluderar utbildningen 1-5 timmars flygning (om du vill ha mer djupgående träning, öka antalet timmar, naturligtvis).

Vi använder en mängd olika glascockpits för flygträning och du kan välja den som passar dig bäst, och utbildningen kan också göras med dina egna cockpitcockpitflygplan som du redan har köpt eller håller på att förvärva. Utbildningen kan kombineras med ett komplett paket med nyckelfärdiga konsultationer om upphandling av flygplan. Träning börjar alltid med markträning för att få ut mesta möjliga av flygträning.

Köp en glashyttträning online

Be om mer information om utbildning i glasstuga