(818)657-7220
info@ttt-aviation.com

SEP kertauskoululennot ja SEP-kelpuutus

Onko sinun SE piston -kelpuutus vanhenemassa?

Tarkista omasta lentolupakirjastasi, onko yksimoottoristen mäntämoottorilentokoneiden (SEP, Single engine piston) luokkakelpuutuksesi vanhenemassa.

Kelpuutus pitää uudistaa kahden vuoden välein lennonopettajan kanssa lennettävällä koululennolla (kertauskoululento) tai tarkastuslennolla.

Jos sinulta löytyy jo 11 lentotuntia lennettynä kelpuutuksen päättymistä edeltävien 12 kuukauden ajalla, tällöin kelpuutuksen jatkaminen on mahdollista järjestää yhden tunnin mittaisen koululennolla kokeneen lennonopettajan kanssa.

Huomioithan että voit lentää koululennon jopa 12 kk ennen kelpuutuksesi vanhenemista.

Mikäli sinulta puuttuu lentoja enemmän lentämättä niin muistathan että vaatimus oli 12h, 12 lentoonlähtöä ja laskua sekä 6 h päällikkönä eli voimme järjestää sinulle muutamaan lisätuntiin vielä kertausta esimerkiksi matkalennosta, englanninkielisestä radiopuhelinliikenteestä, lentämisestä ulkomaille tai esimerkiksi perusmittarilentämisestä ja hätätilanteiden kertaamisesta.

Tee peliliike ja yhdistä SEP-kertauskoululento ja uuden oppiminen samaan pakettiin! Muista että kertauslentohan on nimenomaan koululento, johon voimme yhdessä sinun kanssasi asettaa oppimistavoitteesi. TTT-Aviation tarjoaa kokeneen opettajan käyttöösi!

Osta verkkokaupasta SEP-kertauslento

Ota yhteyttä liittyen SEP-kertauskoululentoon